امروزه محتوای کمک آموزشی چند رسانه ای به عنوان رکن اصلی و اساسي در انتقال مفاهيم به فراگيران زبان انگلیسی بر پایه کلیپ های تصویری و پادکست های صوتی می باشد و گسترش روزافزون دسترسي به سخت افزارها و نرم افزارهاي بروز و مناسب براي آموزش به شيوه چندرسانه اي، افق جديدي را پيش روي موسسات آموزشی نمایان نموده است. به نظر مي رسد که استفاده از اين امکانات براي آموزش، به تحقق برخي از آرمان هايي که به عنوان ملاک هاي کيفيت آموزش از آن نامبرده مي شود کمک مي کند.
محتوای کمک آموزشی مبتنی بر کلیپ های تصویری و پادکست های صوتی توانسته است نياز کاربران و فراگيران را در هر مکان و زماني فراهم آورد، بي آن که حتي نياز به حضور اساتید باشد. با اين حال، محتوای کمک آموزشی چندرسانه اي محدوديت هايي نيز دارد که از آن جمله مي توان به محدود شدن روابط اجتماعي فراگيران، افزایش زمان یادگیری و غیره اشاره کرد. همچنين جايگزيني ارتباط غير مستقيم به جاي ارتباط چهره به چهره ممکن است به کاهش تجارب فراگيران در خصوص تمرین های گروهی با افراد بيانجامد.
با توجه به مزاياي عمومي آموزش چندرسانه اي و قابليت هاي ويژه آن در آموزش زبان انگلیسی، به نظر مي رسد که ادغام آن در برنامه هاي جاري موسسات آموزشي به طوري که آموزش متداول به شکل تلفيقي از آموزش سنتي و آموزش از راه دور به شيوه چندرسانه اي ارايه شود، اجتناب ناپذير و مفيد است.
نقش چند رسانه ای در آموزش
بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد که دسترسي یکسان تعداد زیادي از فراگیران به مطالب و امکانات همچون کلیپ های تصویری و پادکست های صوتی باعث افزایش قابلیت هاي یادگیری و سطح رضایتمندی آنها می شود. موسسه آموزشی آیلتس استپ با بررسی دقیق نیاز های جامعه امروزی، اقدام به جمه آوری و دسته بندی استاندارد این مجموعه مطابق با موسسات آموزشی عالی زبان انگلیسی همچون کمبریج، آکسفورد و ... کرده است.